Jump to content
SLĂBIM ÎMPREUNĂ, MÂNCÂND ORDONAT💗💗.

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/2021 in all areas

  1. Care este secretul eficacitatii acestor produse? Faptul este ca au un continut scazut de calorii si ajuta la digerarea rapida a alimentelor, transformandu-le in energie si vitamine. Pe scurt, organismul cheltuieste mai multa energie pentru a digera astfel de alimente decat contine. In cele din urma slabesti fara greutati inutile si diete epuizante. Fructe Cel mai eficient arzator de grasimi pentru femei este grapefruitul . Daca il consumati zilnic (150 g sunt suficiente), atunci puteti reduce greutatea cu 2 kg in 2 saptamani. Efectul uimitor al grapefruitului asupra corpului se datoreaza faptului ca slabeste senzatia de foame si accelereaza metabolismul grasimilor. Aceasta include si alte citrice: pomelo, portocale, mandarine . Cu toate acestea, facand din aceste alimente o parte a dietei dvs., nu le consumati pe stomacul gol – puteti deteriora mucoasa stomacului. Ananasul este util pentru scaderea in greutate . Ajuta la combaterea foametei si la digerarea alimentelor proteice mai grele (peste, carne, leguminoase), accelerand semnificativ metabolismul. Este suficient sa mancati pulpa de ananas proaspata de mai multe ori pe zi. Va rugam sa retineti: pentru arderea grasimilor, aveti nevoie doar de ananas proaspat, nu exista niciun gram de substante utile pentru metabolism in conservele de fructe. Legume Atunci cand alegeti legumele, acordati o atentie speciala celor bogate in fibre: varza si toate soiurile sale, castraveti, ardei grasi, anghinare, telina, sfecla rosie, broccoli, ridichi, mazare verde, ridiche neagra, morcovi, sparanghel si spanac . Suna ca o magie, dar aceste legume consuma mai multe calorii decat contin. In plus, fibra din legume imbunatateste tractul digestiv. Folositi ceapa si usturoiul nu numai ca un condiment sanatos si parfumat, ci si ca produs de ardere a grasimilor (dar in cantitati rezonabile!) . Nu numai ca aceste legume ard grasimi, dar actioneaza asupra hipotalamusului si reduc foamea, ca sa nu mai vorbim de protejarea impotriva bacteriilor si intarirea sistemului imunitar. Oua Nutritionistii au numit ouale al doilea cel mai important produs de slabit. Va pot ajuta sa va simtiti plini si reduc pofta de mancare Potrivit studiului, persoanele care au mancat oua la micul dejun au putut pierde cu 65% mai mult in greutate decat persoanele care au consumat un mic dejun cu carbohidrati cu aceleasi calorii. Desert Linia arzatoare de grasimi include scortisoara, ghimbir si cicoare pentru a imbunatati metabolismul. Scortisoara ajuta la metabolizarea zaharului mai eficient prin scaderea nivelului zaharului din sange si inhibarea formarii grasimii corporale. Pentru a obtine efectul dorit, nu aveti nevoie de mai mult de un sfert de lingurita de condiment pe masa. Ghimbirul arde grasimile datorita continutului de gingerol si uleiurilor esentiale. Poate fi adaugat la diverse feluri de mancare ca condiment, si adaugat la ceai. In ceea ce priveste cicoarea, multi inlocuiesc cafeaua mai putin sanatoasa cu aceasta, adaugand zahar si smantana dupa gust. Nu-ti place cicoarea? Apoi, amintiti-va despre ceaiul verde ! Efectul sau benefic asupra metabolismului este cunoscut de mult, iar experimentele au dovedit ca 4 cani de ceai verde pe zi va pot ajuta sa slabiti mai mult de 2,5 kg in 2 luni. Pentru pierderea in greutate, pastrati o cana de ceai verde si gheata la frigider sau beti-o proaspat pe tot parcursul zilei. Cinci cani de bautura va vor economisi 70-80 de calorii si, in combinatie cu o activitate fizica competenta, puteti pierde in greutate in cateva saptamani.
    1 point
  2. Ai încetat să adaugi zahăr în ceai și chiar și cafea, te ții departe de dulciuri și-ai început să faci mai multă mișcare. Cu toate acestea, cântarul pare încremenit… Cel mai probabil, zahărul continuă să-ți saboteze planurile, fiind ascuns în produsele pe care tu le consideri inofensive. Zahărul este unul dintre cei mai de temut dușmani ai siluetei și sănătății omului modern. Și asta pentru că este omniprezent. Un studiu al Organizației Mondiale a Sănătății a scos la iveală faptul că aproximativ 80% din alimentele vândute în magazine conţin zaharuri „ascunse“. Este o modalitate mai puțin onestă a celor din industria alimentară de a ne condiționa comportamentul de consum. Pe lângă faptul că ameliorează gustul, zahărul stimulează apetitul și ne face să mâncăm mai mult decât este nevoie. În consecință, cumpărăm mai mult. Minunat, nu-i așa? Adaos de zaharuri unde nu te-aștepți Maximum 10% din aportul caloric zilnic trebuie să provină din zahăr, conform OMS. Acest procent ar fi echivalentul a 50 g de zahăr (12 linguriţe) pe zi. Deși poate părea o cantitate semnificativă, chiar și această limită este greu de respectat în zilele noastre, deoarece, așa cum precizează reprezentanții OMS, o mare parte din zaharurile consumate în prezent provin din alimente care nu sunt considerate dulciuri. Bulionul conţine 20% zahăr Ai zice că mâncarea făcută în casă e cea mai sănătoasă. E și aceasta o chestiune discutabilă. Dacă folosești bulion din comerț, ceea ce gătești contribuie la spulberarea eforturilor tale de a slăbi. Multe din aceste produse conţin cantităţi foarte mari de zahăr – până la 20% – care este adăugat pentru a contracara aciditatea roşiilor. Te-ai gândit vreodată că atunci când pui o lingură de bulion în mâncare e ca şi cum ai adăuga o linguriţă de zahăr? Ei bine, cam așa e. Salata de varză de la fast-food Se știe că zahărul dă dependenţă, aşa că lanţurile de restaurante fast-food îl vor adăuga în produse pentru determina clienţii să revină. Ai grijă la salata de varză cu maioneză, aşa numita „coleslaw“. Chiar dacă pare a fi o alegere sănătoasă, având în vedere proprietățile verzei, nu e chiar așa. La suta de grame, aceasta poate conţine peste 12 g de zahăr! Supa de roşii Un prânz rapid la serviciu poate consta într-o supă de roşii la conservă. Putem avea impresia că este o soluție în acord cu exigențele unui regim de slăbit. O cană dintr-o astfel de supă însă poate conţine 10 g de zahăr sau mai mult. Legumele, conservate cu zahăr Fie că vorbim de ciuperci, fasole verde, morcov, mazăre sau alte legume la conservă – toate conțin zahăr. Acesta este adăugat pentru a prelungi termenul de valabilitate. Pentru a evita încărcarea inutilă cu zahăr, foloseşte legumele proaspete sau congelate. Sosul pentru grătar E adevărat, conferă mai multă savoare cărniței, dar are un mare păcat: conține miere, zahăr brun și melasă. Asta înseamnă aproximativ 10 g de zaharuri la o două linguri de produs. Ketchup-ul, muștarul și altele Foarte multe sosuri cu gust sărat sau picant au în compoziție aproape la fel de mult zahăr ca o înghețată! El este adăugat cu bună știință pentru îmbunătățirea proprietăților organoleptice ale produselor. Drept urmare, o lingură de ketchup conține aproape o linguriță de zaharuri, deși nu pare dulce. Cantități apreciabile de zahăr găsim și în muștar, în sosurile de soia și alte asemenea preparate. sursa
    1 point
  3. Carnea neprocesată conține o cantitate mică de carbohidrați și reprezintă un aliment de bază în diete. 1.Carnea proaspătă conține vitamina B, minerale (potasiu și zinc), creatină, taurină și carnosină. În plus, carnea este o sursă excelentă de seleniu, un mineral cu efecte antioxidante care ajută la ameliorarea afecțiunilor În schimb, produsele pe bază de carne procesată, cum ar fi cârnații sau carnea tocată, conțin, de obicei, un adaos de carbohidrați. 2. Ouăle sunt alimente permise în diete. Al doilea pe lista de alimente permise în diete este oul. Un ou mare conține mai puțin de 1 gram de carbohidrați și 6 grame de proteine. În ciuda reputației sale proaste, gălbenușul de ou este foarte sănătos, deoarece conține vitaminele A, B9, B12, D, E și K, precum și minerale esențiale, cum ar fi fierul. În plus, consumul de ouă ameliorează simptomele sindromului metabolic prin îmbunătățirea rezistenței la insulină. 3.Măslinele sunt si ele pe lista de alimente permise în diete. O măslină conține doar 0,2 grame de carbohidrați, sub formă de fibre. Acest aliment este o sursă excelentă de vitamina E, fier, cupru și calciu Totodată, măslinele sunt bogate în antioxidanți (inclusiv oleuropeină, hydroxytyrosol, tirozol, acid oleic și cuercitină) care ajută la reducerea stresului oxidativ asupra corpului și la combaterea infecțiilor bacteriene. În plus, acest aliment contribuie la reglarea colesterolului și la scăderea tensiunii arteriale. 4. Usturoi Un cățel de usturoi conține 0,99 grame de carbohidrați. Acest aliment, la fel ca alți „membri” ai familiei Allium, conține alicină, un compus cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, care te apără împotriva deteriorării și bolilor degenerative În plus, usturoiul este o sursă excelentă de vitamina B6, mangan, seleniu și vitamina C. Oricând poți, adaugă puțin usturoi în mâncare. Acesta oferă o savoare deosebită, fără să fie nevoie să folosești prea multe mirodenii. 5.Ciocolata amăruie . Întrucât toate aceste alimente permise în diete conțin puțini carbohidrați, trebuie să te asiguri că ai un aport suficient de fibre. O porție de 100 grame de ciocolată amăruie, cu un conținut de cacao de 70 – 85% oferă 11 grame de fibre. Antioxidanții și fibrele din ciocolată îmbunătățesc digestia. În plus, cacaua conține flavonoide care dilată vasele sanguine și îmbunătățesc circulația, reducând tensiunea arterială și mărind nivelul de colesterol bun. 6. Migdale Migdalele se află, de asemenea, pe lista de alimente permise în diete. O porție de 100 grame conține doar 7 grame de carbohidrați. În plus, migdalele sunt foarte sățioase. Dacă ți se face foame între mic dejun și prânz, poți servi o porție și îți vei satisface pofta de mâncare. 7.Avocado conține doar 2 grame de carbohidrați la 100 de grame. Acest fruct este bogat în grăsimi sănătoase și nutrienți, drept pentru care nu putem să nu îl menționăm atunci când vorbim de alimente permise în diete. Avocado conține fibre, cupru, acid folic și potasiu. În plus, acest fruct îți oferă vitamine importante, cum ar fi B, C, E și K. Dacă nu îți place avocado, îl poți consuma sub formă de ulei. Chiar dacă nu oferă aceeași cantitate de vitamine și minerale, uleiul de avocado conține, în principal, grăsimi mononesaturate. Uleiul de avocado ajută la reglarea nivelului de colesterol și poate fi folosit la gătit.
    1 point
×
×
  • Create New...