Jump to content
SLĂBIM ÎMPREUNĂ, MÂNCÂND ORDONAT💗💗.

Carmen Simona

Members
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Carmen Simona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut Carmen Simona,

  Bine ai venit pe SLĂBIM ÎMPREUNĂ, MÂNCÂND ORDONAT💗💗.. Iti multumesc ca te-ai alaturat forumului nostru si iti uram bun venit cu aceasta ocazie.

  Pentru a deveni membru cu drepturi depline si pentru a putea posta la oricare dintre topicuri te rugam ca intai de toate sa-ti faci o scurta prezentare, dand click pe "Prezentare membru
  Prezentarea sa contina un nume (fie ca este cel real sau nu), varsta si localitatea de resedinta. Poti incarca si o fotografie de profil, daca ti se pare mai interesant.
  In continuare te asteptam sa postezi intrebari, raspunsuri, sau sa deschizi noi subiecte de discutie, respectand structura forumului. Inainte de a posta foloseste functia de "Cautare" pentru a nu deschide topicuri cu acelasi subiect de discutie.
   

  Cu stima echipa,

  SLĂBIM ÎMPREUNĂ, MÂNCÂND ORDONAT💗💗.

   

 2. Bună dimineata! Simona Este numele meu,am 64 de ani,1.64 înălțime și 88 kg O viață întreagă am tinut diete,apoi m am îngrășat ....m am gândit că nu era dieta potrivită. M am alăturat aceste minunate Monica Badea și aceștui minunat grup,să mai fac o ultima încercare de slăbire. Mentionez ca am si diabet de TIP II. Ce trebuie să fac? Astept răspuns! Multumesc!
 3. Bună dimineața! Ma numesc Simona,am 64 ani,1.63 înălțime și 88 kg. O viață întreagă am tot ținut diete,am slăbit,dar apoi,am pus fin nou pe mine,când am cam renunțat la diete....ultima dietă a fost DUKAN, am slăbit 17 kg,dar când n am mai ținut o,m am îngrășat din nou... Mentionez ca am diabet de tip II,iau pastile SIOFOR,si stiu ca TREBUIE sa slabesc! M am alăturat aceste minunate doamne MONICA BADEA și acestui minunat grup...! Ca trebuie sa fac? Astept raspuns! Multumesc !
×
×
 • Create New...