Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Tort cu crema de ciocolata de avocado,și glazura.


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente pentru blat:-4oua,4linguri de îndulcitor (eu am pus eritrit),4linguri de faina integrala, esența,praf de copt,150gr miez de nuca.
Ingrediente pentru crema de ciocolata:-2avocado bine copți,50gr îndulcitor,3linguri de pudra de roșcove (sau cacao),esența, zeamă de lămâie.
Ingrediente pentru glazura:4albusuri ,4linguri de îndulcitor,3linguri de zahar brut.
Mod de preparare:-se bat albușurile spumă cu un praf de sare,, îndulcitorul,apoi se adaugă treptat cate un gălbenuș,faina in ploaie ,esența,și praful de copt, amestecand ușor să nu se lase compoziția.Se pune într-o tavă cu hârtie de copt nucă măcinată,peste care se toarnă compoziția și se dă la cuptor până trece testul scobitorii.
Crema de ciocolata:-se pun la blender cei doi avocado,cu îndulcitor și pudră de roșcove,se blendeaza 2-3minute,apoi se adaugă esența și după gust zeama de lămâie,după care se dă la rece.
Glazura:-se bat albușurile spumă cu un praf de sare,apoi se adaugă treptat îndulcitorul și se bat până când devin precum o bezea.Se pun pe foc 3linguri de zahar brut,și se topesc,după care se adaugă fierbinte,dar ușor,puțin câte puțin,in albușurile spumă, mixând energic în același timp.Dupa ce se încorporează tot siropul de zahar ars,se dă la rece.
După ce blatul s a răcit,se scoate din tava,,se taie in doua,și partea de jos pe care se afla nuca se pune deasupra, în așa fel încât să fie acoperita cu crema,și se umple cu crema de ciocolata,se pune un strat subțire de crema și deasupra,și se întinde bine.
Se îmbracă tortul în glazura de bezea,și se decorează după gustul fiecăruia (eu am pus nucă măcinată și cips de cocos)

50626236_2356601157897227_3748049837019365376_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...