Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Batoane de ovăz.


Recommended Posts

Ingrediente :
-200gr fulgi de ovăz.
-50 gr merișoare.
-50gr miez de nuca.
-1 banană bine coapta.
-2linguri de ulei de cocos.
-50 gr migdale.
-2linguri nuca de cocos.
-50gr de miere(sau după gustul fiecăruia)
Mod de preparare :-se pune o craticioara pe foc în care adăugăm mierea, uleiul, și fulgii de ovăz, amestecând mereu, dar nu lăsăm sa fiarbă, doar sa se topească bine mierea. Ridicam vasul de pe foc și adăugăm banană bine mărunțită, merisoarele, nuca și migdalele tăiate mărunt. Amestecam energic după care adăugăm și nuca de cocos.
Punem compoziția într-o tava cu hârtie de copt și dam pentru 30-35minute la cuptor la 180 grade. După ce se răcește, punem pentru minim 3 ore tava în frigider. Tăiem după răcire batoane în forma dorita.
Un baton de 30 gr asa cum am tăiat eu, are aproximativ 120 de calorii.
Din aceasta compoziție au ieșit 14batoane.
 
53308999_2381716625385680_4968938279962411008_o.thumb.jpg.74dba2844c425c990d5a70a40501dcfe.jpg
 
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...