Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Plăcintă cu brânză de capră și spanac.


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente:-pentru foi.:
-300gr brânză de capră.
-3oua.
-3linguri de iaurt.
-6 linguri de faina de ovăz.
-1praf de copt.
Ingrediente pentru umplutura:-500gr de brânză de capră.
-2oua.
-1ceapa.
-300gr spanac.
Mod de preparare:-se pregătește aluat pentru foi..se mărunțește brânza cu o furculiță,se adaugă ouăle și se amestecă bine,se adaugă iaurtul,apoi faina de ovăz și praful de copt.Se lasă 10minute la odihna,apoi într-o tavă cu hârtie de copt se toarna jumătate din compoziție și se dă la cuptor pentru aproximativ 10minute sau până când prinde o crusta.Se scoate tava din cuptor și se pune umplutura de brânză (brânza se mărunțește cu furculița,se adaugă pe rand ouăle, ceapa și spanacul și se amestecă bine), după care se toarnă restul de compoziție pentru foi.Se da din nou la cuptor pentru aproximativ 30min sau până când trece testul scobitorii.Se taie după ce s a răcit.
 
51073004_2363433907213952_6868814241554497536_n.jpg.ecfa39333dc34d4c601707b0ba2d4687.jpg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Posts

    • Buna Dana, bun venit alaturi de noi 
    • Bună ziua! Mă numesc Dana, sunt din nord-vestul României. Vă urmăresc de mai mult timp pe Facebook și acum am decis să mă înscriu în forumul d-voastră.
    • Ingrediente: -200 gr făină de năut -60 gr fulgi de ovăz măcinați -10 gr semințe de in măcinate -10 gr semințe de dovleac și floarea soarelui,râșnite ..acestea sunt opționale ! -pătrunjel uscat -sare -usturoi pudră -semințe de susan (opțional ) -450 ml apă fierbinte dar nu clocotită Se amestecă totul și se lasă 15 minute la odihnă. Apoi se formează burgerii cu mâinile umede și se coc în tigaie antiaderenta sau la cuptor..în tigaie eu i am făcut câte 3 minute pe fiecare parte !
    • Ingrediente: -500 gr făină integrală -100 gr ulei de cocos (cantitate în stare solidă ) -1 linguriță bicarbonat -2 ouă -300 ml iaurt Se amestecă toate ingredientele și se frământă 5 minute (în cazul în care vi se pare puțin sfărâmicios,mai adăugați puțin iaurt ) Dăm coca la rece minim 2 ore (cea mai fragedă iese când sta peste noapte la frigider ) Întindem pe masa de lucru o foaie  nu prea groasă și tăiem în forme de triunghi pt a putea face Cornulețe ! Eu am umplut și cu rahat și cu smochine din dulceață (dulceață de smochine întregi )dar puteți face Cornulețe cu orice vă place ! Am copt cornulețele la 180 de grade pentru 25 de minute și le-am tăvălit(după răcire ) prin îndulcitor eritritol pe care l-am râșnit în râșnița de cafea!
    • multumesc, cedeti ca puteti sa-mi dati un sfat, cum sa fac sa nu mananc noaptea?
×
×
  • Create New...