Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:-pentru foi.:
-300gr brânză de capră.
-3oua.
-3linguri de iaurt.
-6 linguri de faina de ovăz.
-1praf de copt.
Ingrediente pentru umplutura:-500gr de brânză de capră.
-2oua.
-1ceapa.
-300gr spanac.
Mod de preparare:-se pregătește aluat pentru foi..se mărunțește brânza cu o furculiță,se adaugă ouăle și se amestecă bine,se adaugă iaurtul,apoi faina de ovăz și praful de copt.Se lasă 10minute la odihna,apoi într-o tavă cu hârtie de copt se toarna jumătate din compoziție și se dă la cuptor pentru aproximativ 10minute sau până când prinde o crusta.Se scoate tava din cuptor și se pune umplutura de brânză (brânza se mărunțește cu furculița,se adaugă pe rand ouăle, ceapa și spanacul și se amestecă bine), după care se toarnă restul de compoziție pentru foi.Se da din nou la cuptor pentru aproximativ 30min sau până când trece testul scobitorii.Se taie după ce s a răcit.
 
51073004_2363433907213952_6868814241554497536_n.jpg.ecfa39333dc34d4c601707b0ba2d4687.jpg
  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...