Monica Badea Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Ingrediente:-500 Gr țelină. - 3 morcovi. -200gr ciuperci. -2 cepe. - roșii în bulion. - suc de roșii. -sare, piper,boia . - 1dovlecel. -verdeata. Mod de preparare:- se feliază țelină și se pune pt 15 minute la fiert cu boia și condimente.Se scoate din apa și se lasa la răcit,timp in care se dau pe răzătoarea morcovii,se toaca ceapa, verdeață și ciupercile mărunt,și se potrivesc de sare, condimente și boia într-un bol,apoi se adaugă roșiile.Se tapetează o tava cu margini înalte,cu hârtie de copt și se pune un rand cu felii de țelină,apoi compoziția de ciuperci cu legume,un rand de felii de dovlecel crud,iar un rand de compoziție,apoi felii de țelină,și tot așa până terminați ingredientele,insa ultimul rand sa fie dovlecei,peste care se adaugă suc de roșii,și se da la cuptor pentru 15-20 minute. 1 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.