Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:-500 Gr țelină.
- 3 morcovi.
-200gr ciuperci.
-2 cepe.
- roșii în bulion.
- suc de roșii.
-sare, piper,boia .
- 1dovlecel.
-verdeata.
Mod de preparare:- se feliază țelină și se pune pt 15 minute la fiert cu boia și condimente.Se scoate din apa și se lasa la răcit,timp in care se dau pe răzătoarea morcovii,se toaca ceapa, verdeață și ciupercile mărunt,și se potrivesc de sare, condimente și boia într-un bol,apoi se adaugă roșiile.Se tapetează o tava cu margini înalte,cu hârtie de copt și se pune un rand cu felii de țelină,apoi compoziția de ciuperci cu legume,un rand de felii de dovlecel crud,iar un rand de compoziție,apoi felii de țelină,și tot așa până terminați ingredientele,insa ultimul rand sa fie dovlecei,peste care se adaugă suc de roșii,și se da la cuptor pentru 15-20 minute.
 
28827892_2142847399272605_2069499576803336382_o.thumb.jpg.699b05277b24e6501d3a09d3c90565bb.jpg
 
 
  • Like 1
  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...