Monica Badea Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Pentru blat : -1 cana de fulgi de ovăz măcinați -o cana de făina integrala . -1cana cu apa rece -50 ml ulei (eu am pus de cocos) -150 gr îndulcitor (eu folosesc eritritol ) -esența -2linguri de cacao . -praf de copt Pentru bezea :- 3albusuri ,100 gr îndulcitor -miez de nuca pt decor Se pun toate Ingredientele pentru blat într-un castron și se amesteca bine .cana sa fie aceiași pentru toate Ingredientele Se da la cuptor la 180 gr pentru 40 de minute și se lasă la răcit . Bezeaua :- se amesteca albușurile cu indulcitorul la bain Marie cam 3-4 minute pana se topește indulcitorul și pana când capătă o culoare albă asemenea unei spume,dar lichida (nu se bate ) Se ridica de pe foc ,se scoate castronul și se mixează la putere mare aproximativ 10 minute sau pana când se obține o crema ,o bezea care nu curge . Se adauga așa călduță încă ,peste blat și se lasă la temperatura camerei .blatul poate fi însiropat după gustul fiecăruia . După ce se răcește bine prăjitura ,se ornează și se da la rece . Calorii pe suta de grame-aproximativ 160 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.