Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru blat :

-1 cana de fulgi de ovăz măcinați
-o cana de făina integrala .
-1cana cu apa rece
-50 ml ulei (eu am pus de cocos)
-150 gr îndulcitor (eu folosesc eritritol )
-esența
-2linguri de cacao .
-praf de copt
Pentru bezea :- 3albusuri ,100 gr îndulcitor
-miez de nuca pt decor
Se pun toate Ingredientele pentru blat într-un castron și se amesteca bine .cana sa fie aceiași pentru toate Ingredientele
Se da la cuptor la 180 gr pentru 40 de minute și se lasă la răcit .
Bezeaua :- se amesteca albușurile cu indulcitorul la bain Marie cam 3-4 minute pana se topește indulcitorul și pana când capătă o culoare albă asemenea unei spume,dar lichida (nu se bate )
Se ridica de pe foc ,se scoate castronul și se mixează la putere mare aproximativ 10 minute sau pana când se obține o crema ,o bezea care nu curge .
Se adauga așa călduță încă ,peste blat și se lasă la temperatura camerei .blatul poate fi însiropat după gustul fiecăruia .
După ce se răcește bine prăjitura ,se ornează și se da la rece .
Calorii pe suta de grame-aproximativ 160

1336309291_WhatsAppImage2021-01-05at13_23_43.thumb.jpeg.40c3eeb27cde787d828e1ad69b1d5f41.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...