Livio Suliap Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Trebuie sa ne învățăm sa mâncăm într-un mod mai sănătos și echilibrat. Asa cum ne-am obișnuit și învățat sa mâncăm haotic și nesănătos, făcând-o inconștient, la fel ne putem și învața într-un mod mai bun și spre avantajul nostru. Ușor nu o sa fie dar dacă cel puțin nu încercăm, mai târziu o sa ne fie și mai greu. In dieta de zi cu zi trebuie sa consumam cât mai multe produse naturale și cu puține grasimi. Toate produsele cu un indice glicemic scăzut sunt clasificate ca produse sănătoase. Exemplu : Proteine bune : carne alba, peste, ouă, brânză cu un conținut de gras scăzut, soia, legume și leguminoase, cereale integrale Carbohidrați complecși (buni) legume, fructe, leguminoase, cereale integrale. Pasta și orezul dacă sunt integrale au un indice glicemic mic și pot fi consumate ca sursa de proteine, carbohidrați complecși și fibre. Fasolea la fel de preferință acea roșie sau neagra, are mai multe proprietăți nutriționale și un indice glicemic mic. Putem lua toate aceste informați, alegea din aceste alimente ce ne place noua și forma un meniu diversificat și mâncând bine, stam bine și fără sa ne mai gândim corpul se transforma singur într-un corp suplu și sănătos. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.