Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Influența persoanelor din jur, sabotarea succesului.


Recommended Posts

Importanta acordata propriei sanatati este bazata pe educatia morala acumulata de noi de-a lungul vietii prin convigeri psihologice dar si prin rezultatul gestionarii emotiilor. Afirmatia existentiale pentru noi toti este urmatoarea: A AVEA = A FI x AFACE. Tradusa pe intelesul nostru: A avea o viata sanatoasa = A coleta informatiile potrivite inmultit cu aplicarea acestora. La prima vedere ecuatia pare foarte simpla ne documentam, aplicam ce invatam si capatam o viata sanatoasa. Doar ca abia aici apar problemele. Suntem influentati sau ghidati gresit in permanenta de factori externi( rude, prieteni etc.) si de cele mai multe ori chiar ne pot impiedica sa ne construim un drum care, in ochii noștri este cel sanatos sau prielnic. Acest lucru este cauza a doua lucruri pe care nu le constientizam:
 
1. Detinem doar convingeri limitative care ne pacalesc propria minte si cautam inutil tot felul de scurtături care ne fac si mai mult rau.
2. Permitem acestor persoane sa ne influenteze prost deparece nu suntem capabili sa ne pretuim propria sanatate, considerand ca e mai important ce spun altii. Acesta este efectul nefast al lipsei de informatie si a tratarii cu indiferenta a ceea ce este cu adevarat baza succesului, ci anume mentalitatea. Este rezultatul lipsei de dorinta de a ne recapata sanatatea deoarece ni se pare prea greu si atipic drumul pe care trebuie sa o luam defapt. Multi renunta deoarece nu vad rezultatele in cateva zile, crezand ca ce au stricat in zeci de ani pot repara intr-o clipa. In clipa in care renuntam sa mai invidiem succesul altora vom avea timp si pentru succesul nostru si poate atunci vom capata suficienta intelepciune si vom accepta ca daca nu acorzi mai intai atentie mintii, minte care sa lucreze armonios si rational pentru a implementa mentalitatea potrivita unei vieti sanatoase, nu vom reusi sa putem integra un stil de viata sanatos niciodata.

10354585_716580865099991_2644596938385672825_n.thumb.jpg.e8b0b0415e118bfd58304c21ddb2f79f.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...