Jump to content

Recommended Posts

Posted

Datorită faptului ca ne aflam in secolul vitezei,avem sa mâncam tot ceea ce prindem fără a ne gândi dacă dăunează sau nu organismului...însă uitam întodeauna ca pentru o buna funcționare a organismului,avem nevoie de macronutrienti .
Ei mențin sistemul imunitar puternic și oferă energie.organismul uman este capabil sa extragă energie din tot ce mâncam,de aceea trebuie sa alegem mâncare sănătoasă.
In aceasta carte am adunat Rețete care pe mine m-au ajutat extrem de mult in procesul de slăbire,Rețete care sunt Invenții proprii,testate de mine și consumate de a lungul întregului meu proces de slăbire.
Cartea costa 25 de lei plus taxe de transport,pe teritoriul României,iar peste hotare distribuim cartea in format EBook(preț 30 de lei,cu descărcare imediata in dispozitivul dvs)
Pentru comenzi lasati mesaje la numărul de telefon 0755100155.

4AB8722C-4B8A-4497-A026-E333CF06F5E7.thumb.jpeg.855b7ee9e6b0ab48c257f62a9312e436.jpeg

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted
Din păcate foarte multe mesaje mi-au intrat in spam și nu le-am citit la timp,am găsit acum mesaje și din Ianuarie de la doritori de carte..îmi pare rău pentru situație dar chiar nu am văzut mesajele din spam decât acum ..
Așadar cărțile in varianta PDF (electronica ,cu descărcare in 5 minute in telefoanele Dvs care costa 30 de lei fiecare volum ) sunt toate 3 volumele disponible,iar varianta tiparită nu mai am decât volumul unu “ghidul meu spre un stil de viața sănătos “ și costa 25 de lei plus taxa de transport de 13 lei ...doritorii îmi pot scrie in privat ,acum verific și spamul sa nu mai apăra neplăceri 🙈.
Zi frumoasa 😘😘

165538737_1829556187201921_4395875968092704201_o.jpg