Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
- 200 gr făină de secară -sare
- apă caldă
-10 ml ulei
-ton din conservă
-1 ceapă
-piper
-10 ml ulei de in
Mod de preparare:
 Se face un aluat puțin mai gros ca cel pentru clătite din: făină de secară, ulei, sare și apa caldă și se coace în tigaie antiaderentă, tot asemenea unei clătite. Se învelesc lipiile cu un prosop pentru a deveni maleabile.
În blender se pune ceapa tocată, sare, ulei de in și piper și se blendează până când devine o pastă fină.
Se umple lipia cu pasta de ton, se rulează precum o ruladă și se dă 20 de minute la rece, după care se poate felia.
Poate fi consumata la mesele de prânz.

52083809_WhatsAppImage2021-03-09at08_07_37.jpeg.158ca59fa8041d159e4245d971792014.jpeg

  • Like 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...