Monica Badea Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Ingrediente : -150 gr Fulgi de orz măcinați -1 iaurt mic -50 gr făina de secara sau de care doriți -1praf de copt -5 portocale -1 lingura agar agar(gelatina vegetală) -150 ml apa -50 ml ulei (eu am pus de cocos) -1 banana bine coaptă Mod de preparare -se pun fulgii de orz măcinați (puteți și de ovăz),cu făina și iaurtul in blender,se amesteca câteva minute și apoi se adauga și banana și praful de copt,după care uleiul. Se pune compoziția in tava pe hârtie de copt și se coace 40 minute aproximativ. Intre timp se fierbe gelatina in 150 ml de apa pentru 2-3 minute și se adauga peste portocalele date la blender. Se lasă 2-3 minute la odihna și se toarnă pasta de portocale peste blat. Se da la rece prăjitura și se taie după aproximativ o ora. 1 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.