Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-150 gr Fulgi de orz măcinați
-1 iaurt mic
-50 gr făina de secara sau de care doriți
-1praf de copt
-5 portocale
-1 lingura agar agar(gelatina vegetală)
-150 ml apa
-50 ml ulei (eu am pus de cocos)
-1 banana bine coaptă
Mod de preparare
-se pun fulgii de orz măcinați (puteți și de ovăz),cu făina și iaurtul in  blender,se amesteca câteva minute și apoi se adauga și banana și praful de copt,după care uleiul.
Se pune compoziția in tava pe hârtie de copt și se coace 40 minute aproximativ.
Intre timp se fierbe gelatina in 150 ml de apa pentru 2-3 minute și se adauga peste portocalele date la blender.
Se lasă 2-3 minute la odihna și se toarnă pasta de portocale peste blat.
Se da la rece prăjitura și se taie după aproximativ o ora.

1912512393_WhatsAppImage2021-03-11at16_04_07.thumb.jpeg.ad5b36ad677674af41b864bc395f2362.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...