Monica Badea Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 INGREDIENTE: -200 g de făină de ovăz -3 linguri de pudră de roșcove (sau pudră de cacao) - 50 g de îndulcitor -apă caldă -esență -praf de copt -dulceață la alegere -miez de nucă măcinat MOD DE PREPARARE: Se pune faina de ovăz într-un bol, se adaugă toate ingredientele, se amestecă bine, după care se adaugă apă fierbinte obținându-se o cocă elastică, bună de întins pe masă. Pentru a se dezlipi de pe mâini adăugăm 10-20 ml de ulei. Întindem coca pe masă și tăiem cu un pahar în forme rotunde. Punem biscuiții în tavă pe hârtie de copt și adăugăm deasupra într-o adâncitură micuță o linguriță cu dulceață peste care presărăm miez de nucă. Coacem la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.