Jump to content

Recommended Posts

Posted

INGREDIENTE:
-200 g de făină de ovăz
-3 linguri de pudră de roșcove (sau pudră de cacao) - 50 g de îndulcitor
-apă caldă
-esență
-praf de copt
-dulceață la alegere
-miez de nucă măcinat
MOD DE PREPARARE:
Se pune faina de ovăz într-un bol, se adaugă toate ingredientele, se amestecă bine, după care se adaugă apă fierbinte obținându-se o cocă elastică, bună de întins pe masă. Pentru a se dezlipi de pe mâini adăugăm 10-20 ml de ulei. Întindem coca pe masă și tăiem cu un pahar în forme rotunde. Punem biscuiții în tavă pe hârtie de copt și adăugăm deasupra într-o adâncitură micuță o linguriță cu dulceață peste care presărăm miez de nucă. Coacem la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute.

2091447018_WhatsAppImage2021-03-18at09_57_19.thumb.jpeg.51a091f6e769adb3f282e22d188c1297.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...