Monica Badea Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Ingrediente : -400 gr boabe de soia fierte și date la blender(poate fi pusă și soia granule doar hidratată și scursa bine) -1 ceapa tocata mărunt -1cutie de ciuperci(conserva ) -sare,condimente -50 ml ulei (eu am pus de măsline) -50 gr măsline fără sâmburi -1lingura de gelatina vegetală (agar agar ),fiarta pentru 3 minute in 150 ml de apa. Mod de preparare : -se dau la blender boabele de soia fierte bine(sau granulele hidratate și scurse),cu uleiul ,sarea și condimentele pana când obținem o pasta fina. Se adauga și maslinele și ciupercile și se mai blendeaza 1minut. Se adauga peste compoziție și gelatina deja fiarta(se adauga calda deoarece se încheagă rapid),după care se amesteca bine...adăugăm și ceapa tocata mărunt și dacă doriți și verdeața. Se pune compoziția in forma dorita și se da la rece pentru minim o ora. Se poate felia drobul după răcire(aproximativ o ora )și poate fi consumat chiar și la cina. 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.