Monica Badea Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 INGREDIENTE: -300 g de făină integrală - 1 praf de sare -200g de spanac - 200 g de telemea - 1 ou - 1 ceapă - mărar - apă clocotită PREPARARE: Se pune într-un castron făina și un praf de sare, se adaugă apă clocotită până când se formează un aluat elastic. Apoi se adaugă spanacul care a fost fiert, scurs bine de apă și făcut piure și se încorporează. Se lasă aproximativ 10 minute la temperatura camerei după care se întinde pe masa de lucru (pentru a se modela mai bine aluatul se pot adaugă 20 ml de ulei după ce a fost adăugat și spanacul). Se taie pătrate mari și se adaugă umplutura care a fost făcută din brânză, ou și ceapă, după care se formează plăcintele lipindu-se cu o furculiță. Se coc aproximativ 20 de minute la 180 de grade. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.