Jump to content

Recommended Posts

Posted

INGREDIENTE:
-300 g de făină integrală
- 1 praf de sare
-200g de spanac
- 200 g de telemea
- 1 ou
- 1 ceapă
- mărar
- apă clocotită
PREPARARE:
Se pune într-un castron făina și un praf de sare, se adaugă apă
clocotită până când se formează un aluat elastic. Apoi se adaugă spanacul care a fost fiert, scurs bine de apă și făcut piure și se încorporează. Se lasă aproximativ 10 minute la temperatura camerei după care se întinde pe masa de lucru (pentru a se modela mai bine aluatul se pot adaugă 20 ml de ulei după ce a fost adăugat și spanacul). Se taie pătrate mari și se adaugă umplutura care a fost făcută din brânză, ou și ceapă, după care se formează plăcintele lipindu-se cu o furculiță. Se coc aproximativ 20 de minute la 180 de grade.

378552863_WhatsAppImage2021-04-04at18_11_58.jpeg.9472fcea5904d9f5d9309bd0e98c7c6d.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...