Monica Badea Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Acesta este un articol general ,asta nu înseamnă ca toate persoanele pot avea rezultate la fel..de asemenea ajutorul medicului este cel care contează,ceaiurile sunt un plus de ajutor ... Starea de prediabet se poate testa prin analize specifice de sânge: dacă la testarea glicemiei pe stomacul gol nivelul este între 100 și 125 mg/dl, atunci deja poate fi vorba de prediabet. De asemenea, dacă la testul de toleranță orală la glucoză nivelurile sunt cuprinse între 140-199 mg/dl, atunci poate fi vorba de prediabet. Dacă ați observat în ultimele analize că nivelul glicemiei a început să crească ușor, puteți apela la ajutorul plantelor medicinale care au o acțiune hipoglicemiantă naturală. Asta doar pana când primiți un ajutor specializat,diabetul se tratează 50% prin alimentație și ceaiuri ,restul de 50% cu ajutorul medicației corespunzătoare data de un specialist. Atât fructele cât și frunzele de afin sunt benefice în ceea ce privește scăderea glicemiei și reducerea dozelor de insulină necesare zilnic. Eficiența acestei plante a fost confirmată de numeroase studii clinice. Astfel, în faza incipientă a diabetului zaharat, preparatele pe bază de afin sunt minune. Frunzele de anghinare ajută și la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la scăderea colesterolului. Se recomandă 2 sau 3 căni de infuzie de frunze pe zi, în cure de 20-30 de zile urmate de 20-30 zile de pauză. Această infuzie se prepară dintr-o cană cu apă clocotită și 1 linguriță de plantă. Teci de fasole Tecile se prepară sun formă de decoct: se mărunțesc și se fierb timp de 10 minute. Se folosește 1 lingură de teci de fasole la 1 cană cu apă și se beau câte 2 sau 3 căni pe zi. În plus, este bine de știut că și unele condimente au efecte hipoglicemiante: cuișoarele, oregano, usturoi și scorțișoara. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.