Monica Badea Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ingrediente blat: - 1 iaurt 200 ml - 50 Gr îndulcitor green sugar sau orice alt tip de îndulcitor. - 1 praf de copt. - 3 linguri de pudra de roșcove sau cacao. - 2 linguri de ulei. - 2 linguri de amidon de porumb. -2 linguri de semințe de in măcinate. - 300 Gr faina de secara. Glazura: 5 linguri de pudra de roșcove. - 2 linguri de ulei. - 5 linguri de apa. -3 linguri de îndulcitor. -esenta. - nuca de cocos. Mod de preparare: se amestecă bine toate ingredientele pentru blat.Compozitia trebuie sa fie mai groasă decât cea pentru un chec.(se adaugă făina in funcție de cât de gros este iaurtul). Se pune compoziția într-o tava cu hârtie de copt,și se da pentru 25-30 minute la cuptor.Lasam blatul sa se răcească,și pregătim glazura.. punem toate ingredientele pentru glazura pe foc și lăsăm să dea 1 clocot,după care oprim focul.Dupa ce blatul s-a mai răcit,se taie bucatele după dorința fiecaruia de mari,apoi se dau prin glazura,după care se dau prin nuca de cocos și se servesc reci. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.