Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente blat:
- 1 iaurt 200 ml
- 50 Gr îndulcitor green sugar sau orice alt tip de îndulcitor.
- 1 praf de copt.
- 3 linguri de pudra de roșcove sau cacao.
- 2 linguri de ulei.
- 2 linguri de amidon de porumb.
-2 linguri de semințe de in măcinate.
- 300 Gr faina de secara.
Glazura: 5 linguri de pudra de roșcove.
- 2 linguri de ulei.
- 5 linguri de apa.
-3 linguri de îndulcitor.
-esenta.
- nuca de cocos.
Mod de preparare: se amestecă bine toate ingredientele pentru blat.Compozitia trebuie sa fie mai groasă decât cea pentru un chec.(se adaugă făina in funcție de cât de gros este iaurtul).
Se pune compoziția într-o tava cu hârtie de copt,și se da pentru 25-30 minute la cuptor.Lasam blatul sa se răcească,și pregătim glazura.. punem toate ingredientele pentru glazura pe foc și lăsăm să dea 1 clocot,după care oprim focul.Dupa ce blatul s-a mai răcit,se taie bucatele după dorința fiecaruia de mari,apoi se dau prin glazura,după care se dau prin nuca de cocos și se servesc reci.
28337818_2138513566372655_8442570701222858484_o.jpg.7641b9f069ea44cf1740076df166c927.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...