Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-200 gr spanac făcut piure
-1 cana de făina (eu am pus integrala)
-2linguri de ulei
-sare,busuioc ,piper.
-1 lingurița de fulgi de drojdie inactivă(optional)
Pentru umplutura
-soia granule fiarta 15 minute și scursa bine
-1ceapa tocata mărunt
-100 gr ciuperci tocate mărunt
-sare,condimente
-1 lingura de ulei
Mod de peuparare
-se frământa un aluat bun de întins pe masa și se completează cu făina atât cât e necesar sa nu se lipească de mâini.
Se taie pătrate micuțe și se pune in jumătate câte o lingurița de umplutura pe care o călim cu uleiul și o ceașca de apa.
Se iau in podul palmei și se aduc colțurile spre centru ,lipindu-se cu ajutorul degetelor .
Se fierb in apa cu sare care deja clocoteste ,aproximativ 20 de minute și se servesc fie cu un sos,fie cu cașcaval .

760134910_WhatsAppImage2021-04-20at17_17_30.thumb.jpeg.3e1e1dfc1d09985b47604005f69eec58.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...