Monica Badea Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Ingrediente :-200 gr spanac făcut piure -1 cana de făina (eu am pus integrala) -2linguri de ulei -sare,busuioc ,piper. -1 lingurița de fulgi de drojdie inactivă(optional) Pentru umplutura -soia granule fiarta 15 minute și scursa bine -1ceapa tocata mărunt -100 gr ciuperci tocate mărunt -sare,condimente -1 lingura de ulei Mod de peuparare -se frământa un aluat bun de întins pe masa și se completează cu făina atât cât e necesar sa nu se lipească de mâini. Se taie pătrate micuțe și se pune in jumătate câte o lingurița de umplutura pe care o călim cu uleiul și o ceașca de apa. Se iau in podul palmei și se aduc colțurile spre centru ,lipindu-se cu ajutorul degetelor . Se fierb in apa cu sare care deja clocoteste ,aproximativ 20 de minute și se servesc fie cu un sos,fie cu cașcaval . Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.