Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente :-100gr fulgi de ovăz măcinați 
-100gr tărâțe de grâu.
-50gr faina de hrisca.(Opțional )
-10 gr drojdie proaspătă sau 1 plic uscata.
-1 linguriță de sare.
-2linguri ulei de măsline.
-250 gr faina integrala.
-semințe de in, chia, susan, dovleac.
-apa calda.
Se pune drojdia cu o lingura de faina în 50 ml apa calda și se amesteca. Se lasă 10 minute la căldură. Într-un bol se amesteca toate ingredientele mai puțin sarea, uleiul și apa. Se adaugă drojdia, și se amesteca totul. Se pune uleiul și sarea, și se adaugă apa calda câte puțin amestecând cu o lingura de lemn.
Punem apa calda pana când obținem un aluat moale, dar nu lichid, trebuie sa fie precum o smântână groasa(eu am pus aproximativ 300 ml).Turnam aluatul într-o tava, și punem la dospit pentru 1 ora sau pana când își dublează volumul.
Coacem pâinea la 180grade, aproximativ 40 min, sau pana când trece testul scobitorii.
53706664_2392226711001338_2436141901678641152_n.jpg.44e9a3a2bc6635b85b14751f8853b191.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...