Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-1kg piept de pui
-2-3 aripi de pui
-1 ardei roșu
-4-5 grăunti de usturoi
-1plic de gelatina dizolvată conform Instrucțiunilor de pe plic
-sare,condimente de care doriți.
-50 ml ulei(eu am pus de măsline)
-zeama de sfecla pentru culoare
Mod de preparare
-se pune la fiert pieptul de pui cu aripile
După ce sunt fierte suficient,se scot aripile și se dau deoparte,nu se completează cu apa in timpul fierberii exact ca la piftie.
Se da la blender pieptul de pui și se adauga puțin câte puțin din apa in care a fiert pana se obține o pasta fina .
Se adauga toate Ingredientele inclusiv sucul de sfecla in cantitatea dorita și iarăși se blendeaza .
Se adauga apoi și gelatina deja dizolvată și se amesteca energic.
Se pune compoziția in forma dorita și se da la rece peste noapte!
După preferința puteți adauga in compoziție legume tăiate cuburi ,pentru aspect!

1721307845_WhatsAppImage2021-05-19at21_29_53.thumb.jpeg.77b84d36d402a136030813e29a2ba6dd.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...