Monica Badea Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Ingrediente :-50 gr migdale(sau alune crude) -50 gr miez de nuca -5-6 curmale hidratate și transformate in pasta cu ajutorul blenderului -50 gr fulgi de ovăz măcinați -2linguri ulei de Cocos(se poate folosi de orice fel) -50 ml lapte vegetal sau apa -1 praf de copt -2 linguri de cacao Mod de preparare -se maruntesc cu un cuțit sau prin râșnița de cafea migdalele și nucile și se pun într-un castron. Se adauga pasta de curmale și se amesteca pentru omogenizare. Se adauga rând pe rând toate Ingredientele și se obține o compozitie groasa . Se pune compoziția in forme și se coc briosele la 180 gr pentru aproximativ 25-30 de minute. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.