Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-50 gr migdale(sau alune crude)
-50 gr miez de nuca
-5-6 curmale hidratate și transformate in pasta cu ajutorul blenderului
-50 gr fulgi de ovăz măcinați
-2linguri ulei de Cocos(se poate folosi de orice fel)
-50 ml lapte vegetal sau apa
-1 praf de copt
-2 linguri de cacao
Mod de preparare
-se maruntesc cu un cuțit sau prin râșnița de cafea migdalele și nucile și se pun într-un castron.
Se adauga pasta de curmale și se amesteca pentru omogenizare.
Se adauga rând pe rând toate Ingredientele și se obține o compozitie groasa .
Se pune compoziția in forme și se coc briosele la 180 gr pentru aproximativ 25-30 de minute.

1481606637_WhatsAppImage2021-05-19at21_30_46.thumb.jpeg.b909068cb72ccdd7fa6c041066a2e0a9.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...