Monica Badea Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Ø 300 g făină de ovăz Ø 50 ml ulei Ø 100 g îndulcitor Ø 1 praf de copt Ø esență Ø apă caldă atât cât să obținem un aluat ca pentru chec . Umplutură : Ø 500 g dovleac gata copt Ø 100 g îndulcitor Ø esență MOD DE PREPARARE: Se amestecă ingredientele pentru foaie și se lasă 10 minute la odihnă. Într-o tavă se pune jumătate din compoziție și se dă la cuptor pentru 5 minute să prindă o crusta .Se scoate tava și se adaugă umplutura care se acoperă cu restul de aluat. Se coace prăjitura pentru aproximativ 40 de minute la 180 de grade. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.