Monica Badea Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Ingrediente :-400 gr brânza dulce -150 gr îndulcitor eritritol -esența -2 linguri ulei de cocos Pentru Blat : -100 gr miez de nuca -50 gr migdale -100 gr fulgi de cocos râsniti -50 gr curmale hidratate și făcute pasta cu ajutorul blenderului. -3 linguri ulei de cocos -1 lingura Scorțișoara Se pun într-un blender nucile și migdalele și se maruntesc bine,se adauga și fulgii de cocos după care pasta de curmale și se blendeaza 2-3 minute. Se încălzește uleiul de cocos și se adauga și el,esența și Scorțișoara și am obținut blatul pe care îl punem in forma dorita și îl dam la rece câteva minute. Într-un bol se amesteca brânza dulce cu îndulcitorul și esența ,se freca bine și se obține o pasta fina,adăugăm și cele 2 linguri de ulei de cocos puțin încălzit și punem totul peste blatul care este deja la rece. Se da totul la rece pentru minim 3 ore și se taie sau ornează după plac . Dacă va doriți un preparat foarte “închegat “,adăugați in ambele compoziții gelatina vegetală agar agar (2 linguri de gelatina fiarta pt 3 minute in 200 ml de apa...eu de data aceasta nu am folosit ) Quote
Recommended Posts