Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-400 gr brânza dulce
-150 gr îndulcitor eritritol
-esența
-2 linguri ulei de cocos
Pentru Blat :
-100 gr miez de nuca
-50 gr migdale
-100 gr fulgi de cocos râsniti
-50 gr curmale hidratate și făcute pasta cu ajutorul blenderului.
-3 linguri ulei de cocos
-1 lingura Scorțișoara
Se pun într-un blender nucile și migdalele și se maruntesc bine,se adauga și fulgii de cocos după care pasta de curmale și se blendeaza 2-3 minute.
Se încălzește uleiul de cocos și se adauga și el,esența și Scorțișoara și am obținut blatul pe care îl punem in forma dorita și îl dam la rece câteva minute.
Într-un bol se amesteca brânza dulce cu îndulcitorul și esența ,se freca bine și se obține o pasta fina,adăugăm și cele 2 linguri de ulei de cocos puțin încălzit și punem totul peste blatul care este deja la rece.
Se da totul la rece pentru minim 3 ore și se taie sau ornează după plac .
Dacă va doriți un preparat foarte “închegat “,adăugați in ambele compoziții gelatina vegetală agar agar (2 linguri de gelatina fiarta pt 3 minute in 200 ml de apa...eu de data aceasta nu am folosit )

1741304313_WhatsAppImage2021-05-29at07_21_58.thumb.jpeg.50744b67faccf6b2891b5dc51cf845a9.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...