Monica Badea Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Ingrediente :-200 gr okara (ceea ce rămâne in urma obținerii laptelui de soia) -500 gr de ciuperci (am pus brune) -1 ceapa -2ardei -sare,condimente -verdeața -50 gr făina(eu am pus de năut ) -2 lingurițe de fulgi de drojdie inactivă -3 linguri de ulei(eu am pus de cocos) Se face un aluat din okara ,făina ,fulgi de drojdie inactivă și sare ..dacă este nevoie adăugați putina apa sa obtineți un aluat ca pentru chec(chiar și o idee mai gros ),apoi adăugați uleiul și dați blatul la cuptor . Pe aragaz intr/o crăticioară căliți in apa ,nu ulei,toate legumele ,potriviți de sare și adăugați totul peste blatul din cuptor dar doar după ce el a prins o crusta. Coaceti Tarta 25-30 de minute și o tăiați doar rece ! Eu o voi mânca cu smântâna de soia și verdeața! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.