Monica Badea Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ingrediente:-10 linguri de făina de ovăz sau fulgi de ovăz măcinați. -5 albușuri bătute spuma cu 5 linguri de îndulcitor eritritol (puteți pune de care doriți ) -esența -1praf de copt -100 gr brânza dulce -zeama de la p lămâie Se amesteca brânza dulce cu ovazul,esența și zeama de lămâie ,după care se adauga albușurile bătute cu îndulcitorul ,amestecând ușor sa nu se lase. Se da la cuptor și se coace 25-30 de minute la 180 grade . Intr-un castron se freacă 200 gr de brânza dulce cu îndulcitor după gust,zeama de lămâie după gust și 2 linguri de ulei (eu am pus de cocos) Se taie foaia in doua și se umple cu crema de brânza,se da la rece și se decorează după plac(eu am ras lămâie)! 4 3 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.