Monica Badea Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Ingrediente :-100 gr nuca măcinată -50 gr migdale mărunțite bine -3 linguri de miere sau curmale pasta după gust -50 ml ulei de Cocos topit -150 gr fulgi de ovăz măcinați -apa sau lapte vegetal doar pt a se umezi bine aluatul ;deci doar la nevoie Pentru glazura :-30 ml ulei de cocos topit -3 linguri de cacao sau carob -esența -50 ml apa -3 lingurițe de miere Se amesteca toate Ingredientele pentru batoane și se da compoziția la congelator 10 minute . Între timp se pune pe aragaz o crăticioară și se pun toate Ingredientele pentru glazura ,la foc mic,mai puțin mierea. După ce clocoteste,se oprește focul și se adauga și mierea. Se scoate compoziția de la congelator și se formează batoane,care se trec prin glazura de ciocolata,se aseaza pe un grătar sa se scurga surplusul și se ornează cu nuca de cocos. Se dau batoanele la rece pentru minim 30 de minute sa se întărească și glazura. 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.