Monica Badea Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Ingrediente:-4 mere date pe răzătoare -200 gr făina integrala -2 banane -200 gr căpșuni -5-6 curmale hidratate și făcute pasta cu ajutorul blenderului -praf de copt -30 ml ulei ,eu am pus de cocos -50 ml apa rece -nuca de cocos pentru decor Se pun merele rase ,făina,apa,curmalele ,uleiul și praful de copt într-un castron și se amesteca bine. Se pune compoziția in tava pe hârtie de copt și se da la cuptor pana se rumenește . Când se răcește ,se taie pe jumătate pentru a obține doua foi. Bananele cu căpșunile se dau la blender si dacă doriți sa fie mai dulci ,adăugați 2-3 lingurițe de miere(eu nu am pus)..se face si un sirop din îndulcitor sau zahăr cu apa si esența si se însiropeaza puțin foile ,după care se pune piureul de banane si căpșuni .se ornează cu nuca de cocos sau miez de nuca . 1 Quote
Daniela Violeta Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 Buna , Ma numesc Daniela si va urmaresc cu placere.Ma bucur ca pot face parte din acest grup minunat. Va multumesc din suflet! Quote
Monica Badea Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 Buna Daniela, ne bucuram ca esti alaturi de noi 🥰 Quote
Recommended Posts