Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Dacă nu ai in dieta ta iaurt,atunci include-l !!!


Monica Badea

Recommended Posts

Dacă mănânci zilnic iaurt, e foarte bine. Dacă alegi sortimentele din lapte de capră, e perfect. Dacă îl savurezi ocazional, trece-l pe lista de cumpărături pentru că este gustos, sănătos, versatil și poate da savoare multor preparate. Iată de ce e bine să-l consumi!
Nu consuma iaurturi cu fructe deja preparat și nici iaurturi degresate in totalitate !

Iaurtul conține bacterii sănătoase care favorizează tranzitul intestinal

Ajută la buna funcționare a colonului și chiar poate scădea riscul de cancer de colon. Astfel, ameliorează și balonarea, simptom cu care se confruntă multe persoane după mese copioase sau după combinații alimentare nepotrivite precum carnea cu cartofi.

Este o sursă excelentă de calciu

Element esențial pentru buna funcționare a sistemului osos. În plus, dacă îți asiguri doza zilnică de calciu, ai mari șanse să slăbești mai ușor. Favorizează absorbția vitaminei B12, nutrient extrem de important pentru organism.

Calmează alergiile și stimulează imunitatea

În combinație cu terapia potrivită, poate atenua simptomele alergiilor de sezon datorită capacității de a influența reacția organismului în prezența alergenilor.

Consumul de iaurt susține sistemul imunitar, sănătatea vaselor de sânge și ajută la menținerea în parametri normali a nivelului trigliceridelor, tensiunii arteriale și implicit, a vieții sexuale de calitate.

Poate constitui un mic dejun sănătos în combinație cu cu ovăz,Chia,sau fructe, este un ingredient valoros pentru sosuri ușoare, poate fi mâncat ca gustare cu o linguriță de miere sau la cină cu o salată de sezon.

120973403_1688680311289510_1158931748021242008_n.jpg.f096de2b2fa0f310db0ca7f493af8aa1.jpg
sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...