Monica Badea Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ingrediente : -300 gr linte(eu am pus roșie)..puteți folosi hrișca ,mei,quinoa ,bulgur,dacă nu va place lintea -1 ceapa -țelina -morcovi -păstârnac -rădăcina de pătrunjel -mărar verde -sare,condimente -2 linguri de pasta de bulion -varza(eu am folosit acra)..puteți pune și Masline interior(când le împachetați) Mod de preparare -se toaca ceapa mărunt ,se dau rădăcinoasele pe răzătoarea mică si se pun intr-o crăticioară împreuna cu o ceașca de apa pe aragaz (puteți adauga si 2-3 linguri de ulei)..se adauga si lintea si se lasă sa scadă toată apa după care se adauga sare si condimente după gust. Se înfășoară in foi de varza precum sarmalele din orez ,se aseaza in cratiță ,se pune pasta de bulion ,se acoperă cu apa si se fierb la foc mic aproximativ o ora. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.