Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Bea cafea după micul dejun,nu înainte !


Monica Badea

Recommended Posts

BEA CAFEA DUPĂ MICUL DEJUN, NU ÎNAINTE!


O cafea neagră, puternică, care să te trezească după o noapte de nesomn ar putea afecta controlul nivelului de zahăr din sânge, potrivit unui nou studiu. Cercetările efectuate de Centrul pentru Nutriție, Exerciții și Metabolism ,au analizat efectul somnului întrerupt și al cafelei de dimineață.
studiul arată că, în timp ce o noapte de somn de proastă calitate are un impact limitat asupra metabolismului, consumul de cafea ca o modalitate de a te trezi poate avea un efect negativ asupra controlului glicemiei (zahărului din sânge), mai ales când cafeaua este consumată înainte de masă.  Acest obicei poate predispune pe termen lung la dezvoltarea diabetului de tip 2 și a bolilor cardiovasculare
Așadar chiar dacă ea are nenumărate beneficii pentru organism,nu o consuma niciodată pe stomacul gol și întodeauna odată cu ea consuma și un pahar cu apa.
Nu face excese pe timpul zilei,chiar dacă consideri ca ești dependent de ea,consuma maxim 2-3 cești pe zi,nu litri întregi

120973403_1688680311289510_1158931748021242008_n.jpg.250fa48263c794b69faa4b7046fd21cf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...