Monica Badea Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Batoane cu ovăz și chia! Ingrediente : -100 gr fulgi de ovăz măcinați -50 gr fulgi de cocos -3 linguri de miere -3 linguri ulei de cocos topit -2 lingurițe semințe de chia Pentru glazura -se fierb 2 minute 2 linguri de pudra de roscove sau cacao cu 2 linguri de ulei de Cocos și 50 gr îndulcitor(eu folosesc eritritol) Mod de preparare -se amesteca Ingredientele și se formează batoane in forma dorita care se dau la congelator 10 minute. -se ung batoanele cu unt de migdale ,caju sau arahide ..Opțional …eu am uns câteva cu unt de migdale ,câteva le-am lăsat simple -se dau batoanele prin glazura care este rece și se pun la congelator pentru încă 3-4 minute. Se scot batoanele și se dau din nou prin glazura după care se pun la frigider. Se pot consuma după 20-30 de minute de la realizare. Quote
Maria Scarlat Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Va multunesc ptr.retete !-Eu sant Scarlat Maria din Ploiesti si sant mai in varsta !*am 63 de ani )dar am grija la ce mananc 1 Quote
Monica Badea Posted July 30, 2021 Author Posted July 30, 2021 Cu placere Maria, foarte important e ce mancam si cantitatea! Quote
Elena Bunea Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Buna ziua! mie nu mi se leaga compozitia, desi am adaugat 2 linguri de apa... Quote
Recommended Posts