Jump to content

Recommended Posts

Posted

Consultatia de nutritie este necesara deoarece ne confruntam cu o situatie deosebita cand vine vorba de sanatatea nostra, imunizare si nutritie. Iti propunem o consultatie online GRATUITA cu Monica Badea.

Pentru a intra in legatura cu mine, trimiteti un mesaj privat aici si eu voi incerca sa va ajut in limita timpului disponibil pe fiecare in parte!

81144247_WhatsAppImage2021-08-05at16_30_39.thumb.jpeg.2128fb186cb7b2d21700aad847ad740b.jpeg

• Like 4
Posted

Buna Monica ! Desi este o ora total nepotrivită, incerc sa iti trimit un mesaj cu toate problemele mele , in speranta ca voi gasi o salvare la tine. Am Hashimoto si hipotiroidie in urma unui tratament cu iod radioactiv.  De aceea m am îngrășat  , am 88 kg la 160 cm înălțime. Nu stiu cum sa mai procedez ca sa slăbesc  cam 20kg.  Bolile mele vin.la pachet cu dureri crunte de oase si cred ca si greutatea  este  un motiv.  In urma cu 8 ani am avut si un infact si medicamente iau cu pumnul. Sa nu mai spun ca am steatoza hepatica grad 3 si probleme digestive. Imi este f greu sa imi fac un regim aĺimentar. Totuși la recomandarile tale am reusit sa dau jos vreo 4 kg  , ceea ce este f putin , dar este o realizare ptr mine. Multumesc daca ai citit si astept un raspuns !

• Like 1
Posted

Bună dimineata!

Simona Este numele meu,am 64 de ani,1.64 înălțime și 88 kg

O viață întreagă am tinut diete,apoi m am îngrășat ....m am gândit că nu era dieta potrivită. 

M am alăturat aceste minunate Monica Badea și aceștui minunat grup,să mai fac o ultima încercare de slăbire. 

Mentionez ca am si diabet de TIP II.

Ce trebuie să fac?

Astept răspuns!

Multumesc!

• 2 years later...
Posted

Bună. Ma numesc Ana-Maria.

Am 178, 100 kg și o tiroida autoimuna. 

Nu reușesc sa ma pun la punct cu mesele și sa înving pofta de mâncare,  orice sfat îmi este util!

Mulțumesc