Monica Badea Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ingrediente:-3 kg de vinete coapte și tocate mărunt. -2 kg de ceapa tocata mărunt -2 kg de dovlecei dați pe răzătoare -2 kg ardei capia sau gogoșar -250 ml ulei -1 l de suc de roșii -sare,condimente,boia(am pus iute deoarece am vrut o zacusca picantă) Se pune ceapa la călit cu uleiul și o cana de apa. După 10 minute se adauga și ardeiul dat la blender sau tocat mărunt. Adăugăm si dovleceii dați pe răzătoare si fierbem 20-30 de minute la foc mic. Se adauga si sucul de roșii si de asemenea se lasă la fiert cam 20 de minute la foc mic. Adăugăm si vinetele,sare,condimente si boia după gust si fierbem la foc mediu zacusca pentru încă 2 ore aproximativ. Punem zacusca fierbinte in borcane si punem la sterilizat(la bain Marie) pentru minim o ora Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.