Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Ciocolata ne poate ajuta să slăbim!


Monica Badea

Recommended Posts

Flavonoidele din ciocolată pot face minuni

Explicația stă în faptul că deliciosul desert conține anumite substanțe, denumite flavonoide, compuși bioactivi despre care se presupune că ar accelera slăbirea.
Pentru a demonstra efectele consumului de ciocolată, cercetătorii germani au analizat evoluția greutății a 3 grupuri de persoane: primul a redus cantitatea de carbohidrați din dietă, al doilea a făcut același lucru dar fiecare membru a consumat zilnic 42 de grame de ciocolată neagră cu 81 la sută cacao, iar al treilea grup nu a făcut nicio modificare în dietă. Rezultattul, previzibil în context?

Cei care au consumat și ciocolată au slăbit cu 10 la sută mai mult decât cei care doar au redus carbohidrații. Și aceștia au avut rezultate bune față de cei care n-au operat nicio modificare în regimul alimentar zilnic. Mai mult, cei care s-au răsfățat și cu puțină ciocolată neagră și-au menținut greutatea după experiment și au raportat o stare de bine și un somn mai bun.

Concluzia cercetătorilor e una clasică: eat less, exercise more. Însă cu puțină ciocolată neagră, rezultatele vor fi mai bune! Atenție, e vorba de cantități mici din sortimente cu foarte multă cacao! Aceasta și untul de cacao sunt primele ingrediente pe etichetele produselor recomandate de specialiști!

Bucurați-vă toți cei care nu puteți trăi fără ciocolată! Cercetătorii germani au vești excelente pentru voi: introdusă subtil în dietă, ciocolata poate accelera slăbirea! Evident, nu vă repeziți să devorați kilograme din amestecurile delicioase de unt de cacao, zahăr, lapte, alune, fructe și lecitină de soia.

Dar fiți mai indulgenți și răsfățați-vă ocazional cu câteva pătrățele delicioase mai ales dacă vreți să scăpați de câteva kilograme și ați redus consumul de carbohidrați. În privința slăbirii, circulă extrem de multe teorii. O remarcăm cu toții, o semnalează și specialiștii când intervievează pacienții sau fac studii pentru a evalua eficacitatea diverselor metode de scădere în greutate.

120973403_1688680311289510_1158931748021242008_n.jpg.7a2017309ff834bac41c673e0b2f2afd.jpg

sursa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...