Monica Badea Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Ingrediente: -250 g făina integrală(sau de care doriți) -100 g îndulcitor(eritritol) -30 ml ulei( eu am pus de cocos) -150 ml apă minerală -1 praf de copt -1 plic de zahăr vanilat Mod de preparare: Se amestecă toate Ingredientele rând pe rând. Se pune compoziția în forme și se dă la cuptor la 180 de grade pentru 25-30 min. Intre timp punem pe aragaz o crăticioară în care fierbem 3 linguri de făina de orez(se poate obține prin râșnirea boabelor de orez), 200 ml de lapte(eu am pus vegetal), 5 linguri de ulei de cocos, zeama de la o lămâie și se lasă la foc mic până se fierbe orezul(dacă mai este nevoie mai completați cu lapte). După fierbere se pune la blender și se mai adaugă 2-3 linguri de ulei de cocos pentru a deveni mai cremoasă. După răcire adăugăm miere după gust. După ce s-au răcit savarinele le tăiem capacul și le însiropăm cu apa și miere. Adăugăm umplutura și decoram după plac. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.