Monica Badea Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Ingrediente: -1 aripa de curcan -300 gr piept de curcan -o ceapa -1 morcov -sare,piper -usturoi -apa Se pune aripa de curcan intr-o oala mare plină cu apa(pentru a se închega piftia,nu se completează pe timpul fierberii cu alta apa) Se adauga și pieptul de curcan tăiat la dimensiunea dorită ,se adauga ceapa curățata dar întreaga,la fel și morcovul și se lasă la fiert Când carnea este fiarta,se scoate ceapa și morcovul și se adauga sare și condimente..se curată o căpățâna sau doua de usturoi,se pisează bine și se adauga și el! Scoatem aripa(dacă doriți puteți sa scoateți oasele și sa o lăsați și pe ea in piftie)..se oprește focul și se pune piftia in castroane sau diferite vase! Dam piftia la rece pentru minim 5 ore! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.