Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
-o conopida medie
-100 gr brânza
-50-60 gr cașcaval
-parmezan(Opțional)
-o ceapa tocata mărunt
-2 oua
-sare și condimente
Se opareste conopida fix 4 minute după care se toaca mărunt.
Intr-o cratiță punem ceapa,brânza data pe razatoare și cașcavalul ras!
Adăugăm și conopida,sare și condimente,după care ouăle bătute bine cu un tel!
Punem compozitia in tava și punem după preferința deasupra,parmezan(10-20gr) ras sau semințe diverse!
Se da conopida la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute și se taie când se răcorește bine!

383811379_WhatsAppImage2022-02-23at21_54_31.jpeg.6356581fa0d82d058c3d70d7a07b0522.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...