Monica Badea Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Pide(paine umplută)! Ingrediente și mod de preparare: Am pus într-un bol 500 gr făină integrală,1 linguriță de bicarbonat pe care l-am stins cu puțin oțet ,am adăugat apă fierbinte dar nu clocotită (cam 250 ml )și am frământat totul (în funcție de făină folosită mai puteți adăuga apa astfel încât să obțineți un aluat gros ca pentru pâine ),am adăugat și un strop de ulei (30 ml) ! Am pus la odihnă pt 15 minute și am pregătit umplutura:500 gr carne tocată (am avut pulpă și piept de pui),ardei și ceapă,50 gr orez integral in care am pus 1 linguriță de turmeric,sare ,condimente și un strop de ulei ! Am împărțit aluatul în două și am întins bine…am format niște “bărcuțe “ pe care le-am umplut (gen dovlecel sau vânătă umplută ) și deasupra am adăugat brânză tofu (vegana ) pe care am mărunțit-o bine ! Am pus bărcuțele de paine la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute și la scoaterea din cuptor am pus peste ele niște ketchup picant (fără zahăr și cu 9 calorii /100 gr ) după care am porționat bărcuțele ! Quote
Recommended Posts