Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Cornuri fragede din faina integrala ,cu dulceață de gutui și nucă.


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente:

-2oua.
-5linguri de ulei (eu am pus de cocos).
-150 Gr iaurt.
-50gr îndulcitor (eu folosesc eritrit).
--1lingurita bicarbonat stins în oțet.
-faina integrala .
-esenta
Pentru umplutura:-dulceata de gutui (fara zahar).
-miez de nuca.
Mod de preparare:-se pun ouăle într-un vas și se freacă bine cu uleiul.Se adăuga iaurtul,și îndulcitorul și se amestecă bine.Se adăuga esența și bicarbonatul stins in otet.,după care treptat se pune faina integrala până în momentul în care aluatul nu se mai lipește de mână.Se frământă bine timp de 10minunte după care se dă la rece pentru o ora.Se scoate aluatul de la rece și se frământă din nou 5-6minute, după care se întinde o foaie subțire,se taie și se umple cu dulceață in care am adăugat și miez de nuca.Se pot face cat doriți de mari(eu am vrut cornuri nu cornulețe).Se coc cornurile 20-25 min .

791279363_WhatsAppImage2022-02-25at15_03_44.thumb.jpeg.3fd89613373ff8459153e755c492d8df.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...