Jump to content

Recommended Posts

Posted


Ingrediente și mod de preparare: 1 conopidă mai mică (curățată,spălată și dată 2 minute în clocot ..cat să se înmoaie),100 gr făină de năut ,300 ml apă ,50 ml ulei ,sare și condimente după gust!
Pentru umplutură eu am folosit cremă vegana de brânză și pate de soia boabe ,dar fiecare poate alege umplutura în funcție de gusturi !
După ce am opărit conopida am pasat-o cu ustensila pentru piure,am adăugat apa,făină de năut ,ulei ,sare și piper și am amestecat bine(am pus și frunze de ceapă verde ,aveam rămase de la o salată )!
Am pus compoziția în tavă pe hârtie de copt,am nivelat bine și am presărat susan negru !
Am pus tava la copt la 180 de grade pentru 30 de minute ..am lăsat-o la răcit învelită cu un prosop ,apoi am întors-o astfel încât partea cu semințele de susan să fie dedesubt când rulez !
Am pus cremă vegana de brânză și pate de soia boabe ,am rulat ușor și destul de strâns și am dat la rece pentru 30 de minute după care am tăiat rulada!

 

IMG_4570.jpeg

  • Monica Badea changed the title to Ruladă de conopidă cu năut și brânză vegana !

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...