Monica Badea Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Ingrediente și mod de preparare: 1 conopidă mai mică (curățată,spălată și dată 2 minute în clocot ..cat să se înmoaie),100 gr făină de năut ,300 ml apă ,50 ml ulei ,sare și condimente după gust! Pentru umplutură eu am folosit cremă vegana de brânză și pate de soia boabe ,dar fiecare poate alege umplutura în funcție de gusturi ! După ce am opărit conopida am pasat-o cu ustensila pentru piure,am adăugat apa,făină de năut ,ulei ,sare și piper și am amestecat bine(am pus și frunze de ceapă verde ,aveam rămase de la o salată )! Am pus compoziția în tavă pe hârtie de copt,am nivelat bine și am presărat susan negru ! Am pus tava la copt la 180 de grade pentru 30 de minute ..am lăsat-o la răcit învelită cu un prosop ,apoi am întors-o astfel încât partea cu semințele de susan să fie dedesubt când rulez ! Am pus cremă vegana de brânză și pate de soia boabe ,am rulat ușor și destul de strâns și am dat la rece pentru 30 de minute după care am tăiat rulada! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.