Monica Badea Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Ingrediente: -20 linguri de apa minerala rece. -5 linguri de ulei. -10 linguri de îndulcitor eritritol sau orice alt îndulcitor. -1 praf de copt. -esenta. -2 linguri de amidon de porumb. -2linguri de fulgi de ovăz măcinati -2 linguri de oțet rece. -faina integrala (sau orice alt tip de faina doriți). Umplutura:- 1 kg mere rase. - esența. -indulcitor după gust. Mod de preparare:se amestecă toate ingredientele ,mai puțin faina ..după ce se omogenizează,se adaugă treptat și faina până când devine un aluat bun pentru lucrat(ca pt orice foaie de plăcintă). Se da aluatul la rece pentru o ora ,timp in care se călesc merele cu esența și îndulcitorul. Se scoate de la frigider aluatul și se întinde o foaie in tava pe hârtie de copt,se adaugă merele,și se acoperă cu cea de a doua foaie.Se taie la dimensiunile dorite și se da la cuptor pentru 30 minute. Se pudrează cu orice doriti. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.