Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aluat :500 gr de faina
-un praf de sare.
50 ml ulei
-apa clocotita.
Umplutura :dulceață de merișoare fără zahar (puteți folosi orice fel de dulceață, sau fructe)
-miez de nuca.
Se pune într-un vas faina, sarea și uleiul, se amesteca bine și se adaugă treptat apa clocotita pana când obținem un aluat elastic
După 15 minute în care aluatul s-a odihnit, întindem foaie cât dorim de groasa, și punem umplutura. Dam la cuptor pentru 30 de minute.
Aluatul poate fi folosit și pentru cornulețe, și pentru toate tipurile de plăcinte (cu brânză, cu carne, cu legume, cu fructe)

1738513413_WhatsAppImage2022-02-25at15_08_50.jpeg.631ad6a0dd15d2c345e08ffdc9dda492.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...