Jump to content

Recommended Posts

Posted

INGREDIENTE:
-100 g de făină de năut
-1 praf de sare
- condimente
- 1 lingură de semințe de in măcinate
-turmeric
-apă

Umplutură:
- ardei, ceapă, roșii, dovlecel, ciuperci, sare; trase la tigaie într-o lingură de ulei.

MOD DE PREPARARE:
Se pune făină de năut într-un castron, se adaugă sare, turmeric, condimente după gust și se adaugă apă rece puțin câte puțin până obținem un aluat ca pentru o clătită. Adăugăm și făina de in și amestecăm bine cu un tel. După aproximativ 5 minute punem compoziția într-o tigaie antiaderentă care a fost încinsă în prealabil. Coacem lipia câte 3-4 minute pe fiecare parte, după care învelim cu un prosop pentru a deveni maleabilă. Tragem la tigaie legumele și după răcire umplem lipia și o rulăm precum o ruladă.

389167964_WhatsAppImage2022-03-03at10_37_58.jpeg.6bbd47faa87ab070f2eaf69722a12399.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...