Monica Badea Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 INGREDIENTE: -100 g de făină de năut -1 praf de sare - condimente - 1 lingură de semințe de in măcinate -turmeric -apă Umplutură: - ardei, ceapă, roșii, dovlecel, ciuperci, sare; trase la tigaie într-o lingură de ulei. MOD DE PREPARARE: Se pune făină de năut într-un castron, se adaugă sare, turmeric, condimente după gust și se adaugă apă rece puțin câte puțin până obținem un aluat ca pentru o clătită. Adăugăm și făina de in și amestecăm bine cu un tel. După aproximativ 5 minute punem compoziția într-o tigaie antiaderentă care a fost încinsă în prealabil. Coacem lipia câte 3-4 minute pe fiecare parte, după care învelim cu un prosop pentru a deveni maleabilă. Tragem la tigaie legumele și după răcire umplem lipia și o rulăm precum o ruladă. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.