Monica Badea Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 Ingrediente : -200 gr fulgi de ovăz măcinați -2 banane bine coapte -30 ml ulei -200 ml apa -5/6 curmale date la blender cu putina apa -1 praf de copt Se pasează bananele cu o furculița și se amesteca bine cu uleiul,se adauga și apa și treptat fulgii de ovăz și curmalele! Se amesteca bine și in funcție de cât de multă apa înghite ovazul ,se mai poate adauga puțina,astfel încât sa obținem o compoziție ca pentru chec -se pune și praful de copt și se da la cuptorul încins la 180 gr pentru 30-35 de minute Deasupra se adauga după preferința dulceața sau gem sau orice doriți(eu am pus un borcan cu gem de prune) apoi se mai da la cuptor încă 4-5 minute. Se decorează după plac și se taie când se răcorește bine! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.