Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

BATOANE DE OVĂZ!


Monica Badea

Recommended Posts

-200 g fulgi de ovăz
- 50 g de merișoare
- 50 g miez de nucă
- 1 banană coaptă
-2 linguri de ulei de cocos
- 50 g migdale
- 2 linguri nucă de cocos
- 50 g de miere

PREPARARE:
Se pune o crăticioară pe foc în care adăugăm mierea, uleiul și
fulgii de ovăz, amestecând mereu, dar nu lăsăm să fiarbă, doar să se topească bine mierea. Ridicăm vasul de pe foc și adăugăm banana bine mărunțită, merișoarele, nuca și migdalele tăiate mărunt. Amestecăm energic după care adăugăm și nucă de cocos. Punem compoziția într-o tavă cu hârtie de copt și dăm pentru 30- 35 de minute la cuptor la 180 de grade. După ce se răcește, punem pentru minim 3 ore tava în frigider. Tăiem după răcire batoanele în forma dorită.

744083360_WhatsAppImage2022-03-05at09_35_32.jpeg.2049e95cae72c583288bb4e08bad86b6.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...