Monica Badea Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Ingrediente -1 cana făina integrala -1 cana fulgi de ovăz măcinați -100 gr îndulcitor(eritritol) -1 praf de copt,3 linguri de cacao -50 ml ulei -1 cana lapte vegetal sau apa rece(cana sa fie aceiași pt toate măsurătorile) Pentru umplutura nr 1 -150 gr griș fiert bine in 300-350 ml lapte vegetal sau apa -1 borcan gem de prune -miez de nuca Umplutura nr 2 -unt de arahide - gem de prune -migdale mărunțite -in cazul umpluturii cu unt de arahide,nu mai e necesară tăierea blatului,coacem intr-o tava mai întinsa si punem deasupra(după ce se răcește bine),untul de arahide,gemul sau orice va place si migdale sau nuci Se amesteca bine toate Ingredientele pentru blat și se pun la copt in tava pe hârtie de copt la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute. După ce se răcorește bine,se secționează in 3 sau in 4(după preferințe) Se umplu foile rezultate cu budinca de griș calda și cu gem Peste fiecare strat de griș sau gem se presară miez de nuca! Se da la rece pentru minim o ora pentru a se putea tăia ușor! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.