Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

“E posibil să mănânc gustos și să slăbesc?”


Monica Badea

Recommended Posts

Veșnicile întrebări pentru partea frumoasă a omenirii sunt:

E posibil să mănânc gustos și slăbesc?
Ce rețete de slăbit sunt?
Câte calorii trebuie să mănânc ca să slăbesc?
La toate întrebările de mai sus avem răspunsuri pozitive!

Trebuie să știi că sunt metode de slăbit și diete pentru slăbit care nu au nevoie de regimuri stricte de alimentare. E posibil să mănânci gustos și sățios și să slăbești! Tot ce trebuie să cunoști sunt următoarele:
1. Pentru început, trebuie să știi că menținerea bunei dispoziții e cea mai importantă în acest maraton de slăbire. În niciun caz nu trebuie să îți faci griji față de kg în plus. Sau să ai temeri că doar cu salată verde și morcov e posibil să obții rezultate. Cea mai sănătoasă motivație vine atunci când situația nu se abordează din aspect negativ. Deci, da, ai kg în plus, dar asta se rezolvă, nu e sfârșitul lumii și totul e posibil! Îți setezi scopul de a slăbi, faci din el un prieten și aduni echipa de obiective cu care se va realiza acest scop. 3 factori majori ai kg în plus sunt: mâncarea neadecvată, stresul și lipsa activității fizice.

Dacă te întrebi de ai să poți rămâne sătulă și satisfăcută fără fastfood-ul cu care te-ai obișnuit, te asigur că da! Și încă și te vei simți mult mai bine. Să vezi ce frumoasă e senzația când te simți mai ușoară sau când durerile de spate dispar. Pantalonii fâlfâie deja pe tine și mergi să-ți cumperi acei pantaloni la care visezi demult. Cum și am mai spus, totul are o soluție, așa că primul stres pe care trebuie să îl excluzi e incomoditatea psihică pe care o ai față de corpul tău. Atunci când kg vor începe să dispară, te vei simți stăpână pe el și, cu respect și grijă, vei ține situația sub control.

2. Să trecem și la alte obiective mici, dar la fel de importante. Să știi că un obicei se formează timp de 21 de zile, iar după asta n-ai scăpare vei fi cu obiceiuri frumoase și sănătoase cu acte în regulă.

Hidratarea – Apă, apă și iar apă! Nu în zadar organismul uman conține aproape 80% apă. Iar hidratarea zilnică constantă nu doar sporește creșterea imunității sau menținerea unui regim stabil al metabolismului, dar și ne ajută să slăbim.
Pieptul de pui – Poate, ai auzit, poate nu – dar unul dintre alimentele principale în lupta cu kg și dorința permanentă de a mânca e pieptul de pui. Care nu are multe calorii, e sățios și care îți poate înlocui dorința față de carne.
Exercițiile – mersul pe jos mult sau exercițiile simple pentru slăbit, sunt cel mai fertile componente în formulele eficiente de slăbire. Executarea lor este foarte simplă, timpul necesar nu este mult, iar rezultatele sunt uimitoare.

114650595_WhatsAppImage2021-12-26at20_08_46.jpeg.b80e9a8511af01fc7b60d2d0f6647da0.jpeg
sursa

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...