Monica Badea Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Ingrediente -200 gr fulgi de ovăz măcinați -1 praf de copt -1 praf de sare -1 iaurt mic -150 gr telemea tăiată cuburi -legume tăiate mărunt(ardei,ciuperci,ceapa,roșii,țelina..orice va place..aproximativ 300 gr) -condimente -1 ou Toate Ingredientele se amesteca într-un bol și se pun pe hârtie de copt după care se lasă 5-6 minute la odihna(sa se umfle ovazul),apoi se pune tava la cuptorul încins la 180 gr pentru 30-35 de minute! Dacă compoziția nu este suficient de umeda(trebuie sa fie cu 30% mai groasa decât cea pentru un chec) mai adăugăm un pahar cu apa(150-200ml)..asta depinde de felul de legume folosit si de cat de apoasa este telemeaua! Se taie doar după ce se răcorește bine! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.