Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Fursecuri bezea !

Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :
-2 albușuri
-100 gr îndulcitor sau zahăr
-50 gr fistic sau alte oleaginoase
-50 gr ciocolata tocata mărunt
-1 lingurița amidon de porumb
-1 lingurița otet
-1 lingurița cardamom sau un praf de ghimbir (Opțional )

Se bat albușurile spuma(cu un praf de sare )cu indulcitorul sau zaharul pana când sunt tari astfel încât sa nu curgă când întoarcem vasul !
Se adauga pe rând ,amestecând ușor : amidonul ,oțetul și restul ingredientelor!
Intr-o tava in care am pus hârtie de copt ,punem cu o lingura din loc in loc,compoziție !incercam sa așezăm cât mai rotund și cât mai strâns !
Desupra presărăm ceea ce ne place (fistic ,migdale ,nuci)
Coacem la 180 de grade 15 minute bezelele după care oprim cuptorul și lăsam acolo tava pana când se răcește cuptorul (eu am lăsat 2 ore)
După răcire punem fursecurile in cutii închise ermetic pt a se păstra crocante la exterior și moi la interior !

496277886_WhatsAppImage2023-01-31at21_00_14.thumb.jpeg.bbfacfe24128e74c4d8bba1684689d88.jpeg