Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Kebab turcesc (reinterpretat)!


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :

-300 gr carne slaba de miel
-200 gr carne de vițel
-3 linguri tărâțe de psilium(înlocuitor de ou)
-sare ,mixuri de condimente
-chily
-usturoi pisat mărunt ,cimbru uscat ,Maghiran
-2 lingurițe de muștar

Se toaca carnea (cu mașina de tocat carne ) ,după care se adauga rând pe rând toate Ingredientele(puteți pune orice condiment va place)si se amesteca bine totul !
Se dă compozitia la frigider pentru 10-15 minute !

Cu mâinile umede se formează kebabul (se face precum un mic dar de 2 ori mai mare ca si dimensiuni)
Eu am folosit bețe de frigărui dar se pot folosi si alte tipuri de bete !
Am introdus bețele în  interiorul cărnii deja modelată si am pus pe hârtie de copt intr-o tava de aragaz !
Am copt la 170 grade pentru 40 de minute !
Se pot servi cu sosuri picante ,cu salate sau cu garnituri de quinoa ,orez ,cus cus !

WhatsApp Image 2023-04-29 at 16.27.50.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...