Monica Badea Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 Ingrediente : -300 gr carne slaba de miel -200 gr carne de vițel -3 linguri tărâțe de psilium(înlocuitor de ou) -sare ,mixuri de condimente -chily -usturoi pisat mărunt ,cimbru uscat ,Maghiran -2 lingurițe de muștar Se toaca carnea (cu mașina de tocat carne ) ,după care se adauga rând pe rând toate Ingredientele(puteți pune orice condiment va place)si se amesteca bine totul ! Se dă compozitia la frigider pentru 10-15 minute ! Cu mâinile umede se formează kebabul (se face precum un mic dar de 2 ori mai mare ca si dimensiuni) Eu am folosit bețe de frigărui dar se pot folosi si alte tipuri de bete ! Am introdus bețele în interiorul cărnii deja modelată si am pus pe hârtie de copt intr-o tava de aragaz ! Am copt la 170 grade pentru 40 de minute ! Se pot servi cu sosuri picante ,cu salate sau cu garnituri de quinoa ,orez ,cus cus ! Quote
Recommended Posts